Ce vede o persoană, Ai fost blocat pe WhatsApp? Cum îți dai seama?


carte de hipermetropie îmbunătățiți vederea în câteva zile

Blocarea îți permite să previi multe interacțiuni cu o persoană pe Facebook, dar este în continuare posibil să întâlnești conținut distribuit de persoana respectivă. Iată ce este posibil să vezi: Mesaje: Istoricul de mesaje cu o persoană pe care ai blocat-o va rămâne în inboxul tău. Dacă persoana blocată este inclusă într-o conversație cu un grup de prieteni, este posibil să poți vedea mesajele.

miopie la copii sub 1 an problemă de vedere în neurologie

Reține, poți să părăsești o conversație la care nu dorești să iei parte sau poți să ștergi o conversație care nu-ți place. Conținut de la prieteni comuni: Există șansa de a vedea conținut despre persoana blocată prin intermediul unor prieteni comuni.

De exemplu, dacă persoana blocată etichetează un prieten comun într-o fotografie, este posibil să vezi acest conținut în cronologia prietenului tău.

PAUL ANANIE x THEO ROSE - Fir-a naibii dragostea❗

Fotografii: Este posibil să vezi fotografii sau etichete cu persoana blocată adăugate de alte persoane. Grupuri: O persoană pe care ai blocat-o nu te va putea adăuga la un grup, dar tu vei putea să vezi grupuri create de persoana blocată sau grupuri în care ea ce vede o persoană membră. Evenimente: O persoană pe care ai blocat-o nu te va putea invita la un eveniment, dar tu vei putea să vezi evenimentele la care sunteți invitați atât tu, cât și persoana blocată.

tratăm noi înșine viziunea tratamentul eficient al demodicozei în oftalmologie

Jocuri și aplicații: Deoarece jocurile și aplicațiile sunt administrate de dezvoltatori externi, blocarea de pe Facebook nu se va aplica și acestora. Așadar este posibil să vezi pe cineva pe care ai blocat în timp ce joci un joc de exemplu, în camera de chat a jocului.

Au fost utile aceste informaţii?

arătați scrisori pentru a testa vederea ce inseamna acuitate vizuala